زیبا مغربی

چه بخوریم تا محتوای خوب تولید کنیم؟

جای تردید نیست که محتوا نزد ایرانیان است و بس و ما ایرانیان که به داشتن طبعی بلند هم در هنر و هم در خوراک و علم خوراک شهره هستیم، چه نیک است که نحوۀ تبادل این دو را با یکدیگر بدانیم و از یکی برای بهتر ساختن دیگری سود جوییم.

جهانیان و اهل فضل می‌دانند که بوعلی سینا در کتاب‌های خود از طبایع چهارگانه‌ای نام برده که چون فصول سال‌اند.

یکی گرم و خشک، یکی گرم و مرطوب، یکی سرد و خشک و دیگری سرد و مرطوب و هرکسی را طبعی است که باید آن را بشناسد و آن را با خوردن خوراکی‌های متعادل‌کننده، متناسب نگاه دارد.

از همین روست که ما برای خوراک و خوراکی ارجی بیش از سیر کردن شکم می‌نهیم و آن را راهی برای به دست گرفتن مهار روح می‌دانیم و انواع و اقسام معالجات جسمی و روانی و حتی لاغر شدن را با مدد از خوراکی‌ها، مالیدنی‌ها، کشیدنی‌ها و نوشیدنی‌ها بهبود می‌بخشیم.

حال که نوبت تولید محتوا رسیده نیز باید رجوعی به گذشته داشت و دید که کدام‌یک از انواع خوراک و نوشیدنی است که می‌تواند طبع ما را برانگیزد و حتی برآشوبد تا از آن طریق قلم‌به‌دست بگیریم یا با هر وسیلۀ دیگری بهترین‌ها را تولید کنیم.

اگر شما اهل کشیدنی‌ها و نوشیدنی‌ها هستید که طبعتان به هیچ خوراکی دیگری احتیاجی ندارد و هرچه دوست دارید می‌توانید بخورید که از جملۀ آن‌ها چای سیاه و غلیظ همراه با نبات زعفرانی است و اگر طبع شما سودایی است هم نیاز چندانی به رعایت نکات خوردنی ندارید زیرا طبع سودایی خودبه‌خود مولد نوشتن و پراکَنش‌های ذهن وسواسی است و اما اگر طبع شما، طبعی به‌جز سودایی است، باید بدانید که تولید محتوا هنگام ناشتا یکی از بهترین روش‌ها برای تولید خوب آن است زیرا همه می‌دانند که خالی بودن شکم یکی از ملزومات داشتن روحی متصل است و در همه مسلک‌ها و مرام‌ها ازجمله مسلک تولید محتوا توصیه‌ شده است که پیش از نوشتن و دست به تولید بردن شکمی خالی داشته باشید، پیش از آن مثانه را خالی کرده و با پای راست وارد مستراح شده و با پای چپ از آن خارج شوید.

بعد از آن است که می‌توانید یک لیوان چای، قهوه و ارجح یک لیوان آب آمیخته به گلاب یا شربت سکنجبین کنار دست خود داشته باشید.

بعد از طی کردن مراحل تولید محتوا می‌توانید ازآنچه موافق طبع شماست، بهره بجویید و طبع خود را متعادل نگاه‌دارید.

در ضمن فراموش نشود که خوردن چای و قهوه برای سوداییان که طبعی سرد و خشک دارند بدون مصلح آن همچون هل، زیره، دارچین یا زنجبیل و موارد مشابه آن که طبعی گرم دارد، چندان مناسب نیست.

 

کانال محتواتیم در تلگرام صفحۀ محتواتیم در اینستاگرام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *